Welkom bij Schietsportvereniging Prins Hendrik

Welkom op de officiële website van Schietsportvereniging Prins Hendrik! Wij zijn een hechte en actieve vereniging in Maassluis met een rijke geschiedenis in de schietsport. Sinds onze oprichting op 20 mei 1880, bieden wij een veilige, uitdagende en gezellige omgeving voor zowel beginnende als ervaren schutters.

 

Bij Prins Hendrik staat veiligheid voorop en streven wij ernaar om de schietsport op een verantwoorde manier te beoefenen. Onze faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, en ons team van ervaren instructeurs staat altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

 

Of je nu geïnteresseerd bent in schieten met luchtwapens of vuurwapens, bij ons ben je aan het juiste adres. Naast het beoefenen van de schietsport, organiseren wij regelmatig wedstrijden, trainingen en sociale evenementen waar leden elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

 

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie over onze vereniging, lidmaatschapsopties en aankomende evenementen.

 

Mocht je vragen hebben of een keer vrijblijvend willen komen kijken, neem dan gerust contact met ons op.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Schietsportvereniging Prins Hendrik!

Deze schietsportvereniging is door de KNSA met 1 kroon gecertificeerd.

ACCOMODATIE

S.V. Prins Hendrik is de schietvereniging van Maassluis.

De accommodatie beschikt over:

  • 5 x 10-meter banen
  • 3 x 25-50 meter banen
  • 3 x benchrest banen
  • 3 x 12 meter banen

Deze banen zijn uiterst geschikt voor het beoefenen van meerdere lucht- en vuurwapen disciplines.

LOCATIE